Kontingent

Vi benytter Clubcommander systemet til at administrere vores medlemdatabase samt styre tilmelding og betaling for de enkelte hold. Det gør administrationen nem for os og det giver dig mulighed for at betale for dit hold sikkert online med dankort.

Klik her for at melde dig ind i SIF og tilmelde dig et hold.

Sådan gør du, når du skal oprette dig og tilmelde dig et hold:

Klik først på linket ovenfor, som du kommer til vores medlemssystem.

1. Klik på login i højre hjørne hvis du allerede har en medlemsprofil. Herefter kan du vælge hold og betale kontingent for det valgte hold.

2. Hvis du ikke er oprettet endnu, så klik på Hold i menuen, vælg det hold du ønsker og opret din medlemsprofil inden købet af kontingent.
Hvis du køber billet til dit barn skal du oprette profilen i barnets navn, men du må gerne lade telefonnummer og mailadresse være din egen.

3. Bekræft din profil med det link som sendes til din mailadresse. Der kan være forsinkelse på modtagelse af mailen, men du er oprettet og du behøver ikke oprette dig igen. (Hvis du ikke får en mail retur så tjek evt. din spam-mappe). Kontakt os, hvis du oplever problemer.

4. Først når du har købt og betalt dit kontingent er du aktivt medlem af et hold. Det er altså ikke nok at have oprettet profilen.

I Sædder Idrætsforening har du som nyt medlem dog lov til en gratis prøvetræningstime. Hvis du vil benytte dig af dette tilbud behøver du ikke tilmelde dig hold og betale med det samme. Kontakt i det tilfælde holdets træner eller mød op til træningen. Efter den første gratis træningsgang er du forpligtet til at betale kontingent.