Fodbold

For børn, unge og ældre

Al fodbold aktivitet forgår på banerne ved Alkestrupskolen. Fodbold spilles over 2 sæsoner forår (apr-okt) og efterår (okt-mar) og om vinteren er der mulighed for at træne indendørs i Herfølgehallen.

Fodboldklubben har forskellige rekvisitter for at gøre træningen mere alsidig og sjovere. Bl.a har vi et Global Goal til skudtræning.

Har du lyst til at være med, skal du blot henvende dig til holdets træner. Vi ønsker at have aktive fodboldhold for både børn og voksne. Vi er ikke helt i mål med det endnu, men mangler du et hold på listen, så tag kontakt til os og se om vi ikke kan finde en løsning. Går du med en træner i maven, særligt for et børnehold, så må du meget gerne tage fat i os.

Motionsfodbold – til mænd, der elsker grønsværen, men ikke turneringsprogrammet.

Old boys – (mænd fra 33-40 år)

Veteran – 7 mandshold (mænd fra 40 år og op)

Kontingentet for en sæson er 425 kr for voksne og 325 kr. for børn. Der er 2 sæsoner på et år.

Hvis man aldrig har spillet fodbold før og gerne vil prøve, så er der én gang prøvetræning og fra 2. gang skal der betales kontingent.

Hvis du har lyst til at være træner eller evt. hjælpetræner for et af de eksisterende hold eller har tanken om at starte et nyt hold op, så hører vi meget gerne fra dig. Kontakt fodboldafdelingens repræsentant.

Her kan du finde DBUs retningslinjer for dommergodtgørelser i breddefodbolden.