Motionsfodbold for mænd

Sædder IF går med på bølgen med bevægelse for livet og sætte gang i et motionsforboldhold eller flere. Vi starter op med et hold for mænd, så tag gerne din bror, nabo eller arbejdskollega med under armen – vi spiller bare for sjov, fordi det er sjovt!

Motionsfodbold for mænd er et træningstilbud til mænd, der elsker spillet på grønsværen, men som ikke ønsker at være bundet af et turneringsprogram. Det handler om legen med bolden og glæden ved spillet.

Vi starter op med det første hold d. 30. april 2018

Sæsonen er delt i to – forår og efterår – hvor kontingentet er kr 200,- pr. sæson

Kontakt: Martin Pedersen Tlf.: 2242 2770

Konceptet kombinerer styrketræning og fodboldøvelser i et fleksibelt 12 ugers træningsforløb. Styrketræningen sikrer en optimal opvarmning, der mindsker risikoen for skader og øger spillernes styrke gennem effektive og varierende øvelser. Fodbolddelen giver inspiration til sjove øvelser og spil, der gør det let at organisere træning, der består af andet end spil til to mål.

Træningsforløbet skal ikke følges slavisk fra start til slut, men skal i højere grad ses som et fleksibelt øvelseskatalog, der kan kombineres på kryds og tværs. Nogle dage ønsker holdet måske at lave flere forskellige øvelser, mens det på andre tidspunkter kun vil spille kamp.