Gymnastik

Sædder IF glæder sig til at vi igen skal ses i gymnastiksalen, til glad gymnastik / motion. Gymnastikafdelingen er klart den største afdeling i foreningen, men kun fordi vi har mange glade gymnaster/motionister.

Der er en gratis prøvetime så kom glad og prøv.

Vakse Voksne – motionsgymnastik m/k fra 40 år (senior)

Aktive seniorer – et godt men roligt tempo (alder betyder intet)

Cross Gym – styrke og konditionstræning for voksne mænd og kvinder

Yoga – koordination og styrke gennem yoga for voksne

PULS – Styrke og Hockey – blot for sjov. Opvarmning med puls- og styrketræning derefter hockey.

Der er plads til 20-25 personer pr. hold. Der skal mindst være 12 på et hold for at det kører. Alle hold starter op i uge 37.

Kontingent for en sæson (september-marts) er 500 kr. for voksne og 400 kr. for børn samt for efterlønnere/pensionister og 700 kr. for Yoga.
Som voksen er det også muligt at købe klippekort, hvis man ikke kan deltage hver gang. Du får 10 klip til gymnastik for 250 kr. Et klippekort gælder kun i den pågældende sæson. (Gælder ikke yoga).

Vi lægger vægt på at, alle skal have en god oplevelse og føler glæde og energi når man går hjem, men selvfølgelig skal man også kunne føle at kroppen er rørt godt igennem. Tal gerne med træneren hvis du har særlige ønsker til programmet.

Vi arbejder hele tiden med nye hold, men det er svært at finde træneren til holdet. Hvis du har lyst til at være træner, hjælpetræner eller har ideer til et helt nyt hold, så hører vi meget gerne fra dig. Måske skal et hold kun køre 10 gange eller hvad tænker du? Henvend dig til gymnastikafdelingens repræsentant.